REAL

Items where Author is "Hajas, Lívia"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Hajas, Lívia and Tihanyi, Dóra and Juhász, Réka (2023) Növényi tejhelyettesítő italok fejlesztése lencséből (Lens culinaris L.). ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (2). pp. 4451-4459. ISSN 0422-9576

Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Muskovics, Gabriella and Schall, Eszter and Török, Kitti and Hajas, Lívia and Scherf, Katharina and Xhaferaj, Majlinda and Koehler, Peter and Schoenlechner, Regine and D’amico, Stefano and Poms, Roland and Tömösközi, Sándor (2022) Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4190-4198. ISSN 0422-9576

Kormosné Bugyi, Zsuzsanna and Muskovics, Gabriella and Schall, Eszter and Török, Kitti and Hajas, Lívia and Scherf, Katharina and Xhaferaj, Majlinda and Koehler, Peter and Schoenlechner, Regine and D’Amico, Stefano and Poms, Roland and Tömösközi, Sándor (2022) Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4180-4189. ISSN 0422-9576

Hajas, Lívia and Sipos, László and Csajbókné Csobod, Éva and Veresné Bálint, Márta and Juhász, Réka and Benedek, Csilla (2022) Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies. FOODS, 11 (14). No. 2028. ISSN 2304-8158

This list was generated on Sat Nov 1 13:14:25 2025 CET.