Items where Author is "Hatvan, Zoltán"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 5. ArticleSüle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2023) In vitro evaluation of certain probiotic properties of lactic acid bacteria isolates. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4350-4363. ISSN 0422-9576 Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2023) Tejsavbaktérium-izolátumok egyes probiotikus tulajdonságainak in vitro vizsgálata. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4337-4349. ISSN 0422-9576 Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2022) Application of an in vitro test system for the selection of probiotic bacterial strains. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3916-3927. ISSN 0422-9576 Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2022) In vitro tesztrendszer alkalmazása probiotikus baktériumtörzsek szelektálására. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3904-3915. ISSN 0422-9576 Süle, Judit and Varga, László and Varga, K. and Hatvan, Zoltán and Szafner, Gábor and Buzás, Henrietta and Kerényi, Zoltán (2022) Probiotikus baktériumtörzsek szelektálására alkalmas kísérleti rendszer egyes elemeinek kidolgozása (Developing basic elements of an experimental system for selection of probiotic bacterial strains). ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (2). pp. 4-25. ISSN 1416-647X |