REAL

Items where Author is "Hatvan, Zoltán"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Hatvan, Zoltán and Katu, Jim Kioko and Pintér, Georgina and Varga, László and Ásványi, Balázs (2025) Ipari fermentációs lehetőségek az élelmiszerek és a sertéstakarmányok előállításában: irodalmi áttekintés = Potential of industrial fermentation in food and swine feed production: a literature review. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 66 (1). pp. 69-88. ISSN 1416-647X

Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2023) In vitro evaluation of certain probiotic properties of lactic acid bacteria isolates. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4350-4363. ISSN 0422-9576

Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2023) Tejsavbaktérium-izolátumok egyes probiotikus tulajdonságainak in vitro vizsgálata. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4337-4349. ISSN 0422-9576

Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2022) Application of an in vitro test system for the selection of probiotic bacterial strains. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3916-3927. ISSN 0422-9576

Süle, Judit and Varga, László and Hatvan, Zoltán and Kerényi, Zoltán (2022) In vitro tesztrendszer alkalmazása probiotikus baktériumtörzsek szelektálására. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3904-3915. ISSN 0422-9576

Süle, Judit and Varga, László and Varga, K. and Hatvan, Zoltán and Szafner, Gábor and Buzás, Henrietta and Kerényi, Zoltán (2022) Probiotikus baktériumtörzsek szelektálására alkalmas kísérleti rendszer egyes elemeinek kidolgozása (Developing basic elements of an experimental system for selection of probiotic bacterial strains). ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 63 (2). pp. 4-25. ISSN 1416-647X

This list was generated on Thu Nov 20 04:18:50 2025 CET.