REAL

Items where Author is "Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 9.

Article

Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Bátor, Emese and Szabó, Gergő and Göb, Mónika and Sasvár, Zoltán and Nguyen, Lien and Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Hitka, Géza and Zsom, Tamás (2023) Effect of 1-MCP treatment on tomato photosynthetic chlorophyll activity during storage. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 19 (S1). pp. 17-25. ISSN 1786-335X

Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2022) HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 34-40. ISSN 1215-0665

Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2022) Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 22-28. ISSN 1215-0665

Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Szabó, Gergő and Göb, Mónika and Bátor, Emese and Nguyen, Lien and Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Nagy, Zsófia and Hitka, Géza and Zsom, Tamás (2021) 1-MCP-vel történő érésgátló kezelés hatása különböző érettségi állapotú paradicsom minőségére. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 62-75. ISSN 1416-647X

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Koósz, Zsuzsanna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Nguyen, Lien and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2021) Az ultrahang és a nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált hatásának vizsgálata a hús pácolása során. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 88-110. ISSN 1416-647X

Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Tóth, Adrienn and Nguyen, Lien and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (2021) Krioprotektív anyagok alkalmazásának hatása fagyasztott-felengedtetett tojássárgájából készült majonézek technofunkciós tulajdonságaira. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 46-61. ISSN 1416-647X

Szabó, Gergő and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Nguyen, Lien and Kocsis, Tamás and Göb, Mónika and Zsom, Tamás and Hitka, Géza (2021) Meggy tárolásának fejlesztése mosás és ehető bevonat alkalmazásával. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 76-87. ISSN 1416-647X

Zsomné Muha, Viktória and Nguyen, Lien and Baranyai, László and Hitka, Géza and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Szabó, Gergő and Zsom, Tamás (2021) An attempt to the nondestructive investigation of photo-induced potato postharvest quality degradation – Preliminary results. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 99-109. ISSN 1786-335X

This list was generated on Mon Mar 31 11:16:40 2025 CEST.