Items where Author is "Lukin, Aleksandr"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 13. Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4364-4368. ISSN 0422-9576 Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Identification of Quality of Complex Flavour Mixtures Used in Meat Industry. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4369-4373. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr and Ganenko, Sergei and Ganenko, Dmitry (2023) Pastas Quality Evaluation with Addition of Soy Okara [Szója okara hozzáadásával készült tészták minőségi analízise]. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (4). pp. 4557-4565. ISSN 0422-9576 Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3734-3739. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr and Babina, Olga and Pirozhinsky, Sergey (2022) Effect of a compound bio-preservative on microbiological indicators and shelf life of fresh pork chops. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3937-3945. ISSN 0422-9576 Burmistrova, Olga and Burmistrov, Eugene and Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Betz, Julia (2022) Nyúlhús tápértéke a nagy csalán (Urtica dioica) nyulak takarmányozásában történő felhasználása esetén. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3807-3817. ISSN 0422-9576 Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) On adulteration of fruit and berry raw materials. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3740-3745. ISSN 0422-9576 Burmistrova, Olga and Burmistrov, Eugene and Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Betz, Julia (2022) The nutritional value of rabbit meat when using stinging nettle (Urtica dioica) in the ration of rabbits. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3818-3828. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr and Babina, Olga and Pirozhinsky, Sergey (2022) Összetett bio-tartósítószer hatása a friss sertéskaraj mikrobiológiai mutatóira és eltarthatóságára. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3928-3936. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr (2021) Funkcionális célú majonéz szószok gyártási technológiájának kutatás-fejlesztése. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3315-3320. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr (2021) Research and development of production technology for mayonnaise sauce of functional purpose. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3321-3326. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr and Naumova, Natalia and Bets, Julia (2021) Szokatlan növényi alapanyagok felhasználása egy baromfihús receptben. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (3). pp. 3584-3590. ISSN 0422-9576 Lukin, Aleksandr and Naumova, Natalia and Bets, Julia (2021) Use of unconventional plant raw material in poultry meat recipe. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (3). pp. 3591-3597. ISSN 0422-9576 |