Items where Author is "Maráz, A."
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article | Book Section Number of items: 6. ArticleFüstös, Z. and Belák, Á. and Maráz, A. (2017) Colonization ability of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in the endosphere of sweet pepper (Capsicum annuum var. grossum). Acta Alimentaria, 46 (4). pp. 481-491. ISSN 0139-3006 Belák, Á. and Héher, B. and Füstös, Z. and Kovács, M. and Maráz, A. (2014) Endophytic bacteria from Capsicum annuum var. grossum cultivars and their inhibitory effects on Listeria monocytogenes. Acta Alimentaria, 43 (Supple). pp. 9-20. ISSN 0139-3006 Belák, Á. and Kovács, M. and Hermann, Zs. and Holczman, Á. and Márta, D. and Stojakovič, S. and Bajcsi, N. and Maráz, A. (2011) Molecular analysis of poultry meat spoiling microbiota and heterogeneity of their proteolytic and lipolytic enzyme activities. ACTA ALIMENTARIA, 40 (Supl 1). pp. 3-22. ISSN 0139-3006 Tóth-Markus, M. and Magyar, I. and Kardos, K. and Bánszky, L. and Maráz, A. (2002) Study of Tokaji aszú wine flavour by solid phase microextraction method. Acta Alimentaria, 31 (4). pp. 343-354. ISSN 0139-3006 Varga, E. and Maráz, A. (2002) Yeast cells as sources of essential microelements and vitamins B1 and B2. Acta Alimentaria, 31 (4). pp. 393-405. ISSN 0139-3006 Book SectionPázmándi, M. and Kovács, Z. and Maráz, A. (2017) Tejsavasan erjesztett savó alapú ital kifejlesztésének membrán-szeparációs és mikrobiológiai alapjai. In: Hungalimentartia 2017 - konferencia és kiállítás. WESSLING Hungary Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészségvédelmi, és Minőségügyi Szolgáltató Kft, Budapest, pp. 60-61. ISBN 978-963-89274-4-6 |