Number of items: 15.
Article
Mihálka, Virág and Budai, Viktor and Hüvely, Attila and Pető, Judit
(2024)
Mikorrhiza gombák alkalmazása a fenntartható mezőgazdaságért: szabadföldi kísérlet Zákányszéken, egy családi gazdaságban = Mycorrhizal Fungi for Sustainable Agriculture: An Open Field Experiment on a Family Farm in Zákányszék.
GRADUS, 11 (1).
pp. 1-7.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Hoyk, Edit and Kőszegi, Irén Rita and Palkovics, András and Allacherné Szépkuthy, Katalin and Papócsi, László Gábor
(2024)
Sustainability in focus: the development of knowledge base and eco-farm assessment tool in the CAPTIVATE project.
GRADUS, 11 (3).
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Hoyk, Edit and Kőszegi, Irén Rita and Palkovics, András and Allacherné, Szépkuthy Katalin and Papócsi, László Gábor
(2023)
Az új KAP-hoz kapcsolódó eszközök és tudásbázis fejlesztése gazdálkodók és szaktanácsadók részére.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1).
pp. 189-199.
ISSN 1416-647X
Kőszegi, Irén Rita and Hoyk, Edit and Mihálka, Virág and Palkovics, András
(2022)
Az ökológiai gazdálkodás alakulása Magyarországon = Evolution of Ecological Farming in Hungary.
GRADUS, 9 (2).
ISSN 2064-8014
Király, Ildikó and Maczkó, Márton and Palkovics, András and Mihálka, Virág
(2020)
Changes in the Vegetative and Generative Parameters of Strawberry Grown Under Ecological Conditions.
GRADUS, 7 (2).
pp. 114-120.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Hüvely, Attila and Pető, Judit and Király, Ildikó
(2020)
Mineral Element Content of Organically versus Conventionally Grown Strawberries.
GRADUS, 7 (2).
pp. 218-224.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Kapcsándi, Viktória and Király, Ildikó
(2020)
Sugar and Acid Content of Organically and Conventionally Grown Strawberry (Fragaria x ananassa).
GRADUS, 7 (2).
pp. 225-229.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Lakatos, Erika and Kapcsándi, Viktória and Palkovics, András and Király, Ildikó
(2020)
Ökológia és konvencionális körülmények között termesztett szamóca (Fragaria x ananassa) hozama és antioxidáns kapacitása = Yield and Antioxidant Capacity of Organically and Conventionally Cultivated Strawberry (Fragaria × ananassa).
GRADUS, 7 (2).
pp. 12-17.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Hüvely, Attila and Pető, Judit and Gyurkó, Adrienn and Király, Ildikó
(2019)
Preliminary results on the Effect of plant probiotic bacteria on the macro- and micronutrient content of strawberry.
GRADUS, 7 (1).
pp. 67-71.
ISSN 2064-8014
Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Mihálka, Virág and Hoffmann, Zita
(2019)
Hajtatott paprika termésmennyiségének és minőségének alakulása foszfit tartalmú lombtrágyázás hatására = Changes in the Yield and Quality of Greenhouse Pepper as An Effect of Phosphitecontaining Foliar Fertilization.
GRADUS, 6 (2).
pp. 59-63.
ISSN 2064-8014
Király, Ildikó and Maczkó, Márton and Palkovics, András and Mihálka, Virág
(2018)
Talajtakarási módok hatásának vizsgálata a szamóca terméshozamára és gyümölcsminőségére = Investigation of the effect of mulching systems on the yield and fruit quality of strawberry.
GRADUS, 5 (2).
pp. 1-6.
ISSN 2064-8014
Király, Ildikó and Palkovics, András and Mihálka, Virág
(2017)
Szamócafajták ökológiai termesztésre való alkalmasságának vizsgálata = Evaluation of Strawberry Cultivars for Use in Organic Farming.
GRADUS, 4 (2).
pp. 171-176.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Taskovics, Zsuzsanna
(2017)
Talajoltó készítmény alkalmazásának hatása paprika (Capsicum annuum L.) csírázására és palántafejlődésére = Effect of A Bacterial Inoculant on Germination and Transplant Development of Pepper (Capsicum annuum L.).
GRADUS, 4 (2).
pp. 135-140.
ISSN 2064-8014
Mihálka, Virág and Pető, Judit and Hüvely, Attila and Király, Ildikó
(2016)
Egy mikrobiális készítmény szamóca terméshozamára és lombozatára kifejtett hatásának vizsgálata.
GRADUS, 3 (2).
pp. 338-343.
ISSN 2064-8014
Király, Ildikó and Palkovics, András and Mihálka, Virág
(2016)
Különböző talajtakarási módok hatása ökológiai szamóca ültetvényben.
GRADUS, 3 (2).
344-350..
ISSN 2064-8014
This list was generated on Thu Apr 24 04:45:39 2025 CEST.