REAL

Items where Author is "Nyitrai, Ákos"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 12.

Article

Sipos, László and Nyitrai, Ákos and Szabó, Dániel and Urbin, Ágnes and Nagy, Balázs Vince (2021) Former and potential developments in sensory color masking – Review. Trends in Food Science & Technology, 111. pp. 1-11. ISSN 0924-2244

Sipos, László and Gere, Attila and Kókai, Zoltán and Nyitrai, Ákos and Kovács, Sándor and Urbin, Ágnes and Samu, Krisztián and Wenzel, Klára (2021) Eye-Tracker Analysis of the Contrast Sensitivity of Anomalous and Normal Trichromats: A Loglinear Examination with Landolt-C Figures. APPLIED SCIENCES, 11 (7). pp. 1-18. ISSN 2076-3417

Nyitrai, Ákos and Urbin, Ágnes and Nagy, Balázs and Sipos, László (2020) Novel approach in sensory color masking: Effects of colored environments on chocolates with different cocoa content. FOOD QUALITY AND PREFERENCE, 95. p. 104363. ISSN 0950-3293

Sipos, László and Nyitrai, Ákos and Szabó, Dániel and Urbin, Ágnes and Nagy, Balázs Vince (2020) Vision tests of sensory judges-review = Érzékszervi bírálók látásvizsgálati tesztjei-áttekintés. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 66 (4). pp. 3202-3218. ISSN 0422-9576

Koren, Dániel and Hegyesné Vecseri, Beáta and Kun-Farkas, Gabriella and Urbin, Ágnes and Nyitrai, Ákos and Sipos, László (2020) How to objectively determine the color of beer? Journal of Food Science and Technology, 57 (3). pp. 1183-1189. ISSN 0022-1155

Sipos, László and Nyitrai, Ákos and Szabó, Dániel and Dominek, Mark and Urbin, Ágnes and Nagy, Balázs Vince (2020) Zöld és fekete tea (Camellia sinensis L.) főzeteire specifikált színelmaszkolási rendszer érzékszervi validálása = Organoleptic validation of a color masking system specified for green and black tea (Camellia sinensis L.) brews. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 66 (1). pp. 2830-2855. ISSN 0422-9576

Sipos, László and Nyitrai, Ákos and Mohamed, Ali Ketata and Tóth, Arnold (2019) A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján = Possibilities for the analysis of fruit and vegetable consumption based on a transtheoretical dynamic COM-B model. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 65 (1). pp. 2379-2395. ISSN 0422-9576

Nyitrai, Ákos and Gere, Attila and Sipos, László (2018) Mesterséges neurális hálózatok élelmiszertudományi alkalmazásai és nemzetközi trendjei Food science applications and international trends of artificial neural networks. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 64 (3). pp. 2140-2163. ISSN 0422-9576

Sipos, László and Losó, Viktor and Nyitrai, Ákos and Kókai, Zoltán and Gere, Attila (2017) Érzékszervi kedveltség predikciója mesterséges neurális hálózatokkal, fagyasztott csemegekukorica-fajták példáján bemutatva Prediction of sensory preference by artificial neural networks, using sweet corn varieties as an example. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 63 (4). pp. 1740-1757. ISSN 0422-9576

Conference or Workshop Item

Lajtos, Máté and Lukács, Márk and Urbin, Ágnes and Dominek, Márk and Sipos, László and Nagy, Balázs Vince and Nyitrai, Ákos (2020) Élelmiszeripari színminták spektrális tulajdonságainak időfüggés vizsgálata. In: OGÉT 2020 . XXVIII. Nemzetközi Gépészeti Konferencia.

Sipos, László and Nyitrai, Ákos and Szabó, Dániel and Urbin, Ágnes and Nagy, Balázs Vince (2019) Spektrálisan szabályozható érzékszervi maszkoló-rendszer fejlesztése. In: Ifjú Tehetségek Találkozója 2019, 2019. december 09., Szent István Egyetem, Budai Campus, Budapest, 1118 Villányi út 29-43. K épület, Klub terem.

Nagy, Balázs Vince and Urbin, Ágnes and Dominek, Márk and Nyitrai, Ákos and Sipos, László (2019) Chromatic adaptation effects and limits of ambient illumination spectral content. In: 29th Session of the CIE, June 14 – 22, 2019, Washington D.C., USA.

This list was generated on Thu Mar 27 00:07:47 2025 CET.