REAL

Items where Author is "Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665

Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Tóth, Adrienn and Nguyen, Lien and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (2021) Krioprotektív anyagok alkalmazásának hatása fagyasztott-felengedtetett tojássárgájából készült majonézek technofunkciós tulajdonságaira. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 46-61. ISSN 1416-647X

Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (2020) Comparison of different thawing methods effect on the calorimetric and rheological properties of frozen liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 37-44. ISSN 1786-335X0

Sao Dam, Mai and Nguyen, Lien and Zsom, Tamás and Hitka, Géza and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Friedrich, László Ferenc (2020) Effect of perforation packaging on quality of fresh-cut carrot during storage. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 11-18. ISSN 1786-335X

Tóth, Adrienn and Németh, Csaba and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Barkó, Annamária and Hidas, Karina Ilona and Friedrich, László Ferenc (2020) Effects of combined HHP and heat treatment on viscosity attributes and microbiological condition of liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 67-74. ISSN 1786-335X

This list was generated on Thu Mar 27 17:07:21 2025 CET.