REAL

Items where Author is "Orbán, Éva"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 11.

Article

Tomay, Kyra and Orbán, Éva (2024) A vidéki dzsentrifikáció hazai volumene és a turizmus típusai, 2001 és 2022 között. TERÜLETI STATISZTIKA, 64 (2). pp. 212-235. ISSN 0018-7828 ; Online: 2064-8251

Nemes, Gusztáv and Tomay, Kyra and Sulyok, Judit and Orbán, Éva (2022) Nekem a Balaton a Riviéra – turisztikai dzsentrifikáció a Balaton-felvidéken a COVID-19 járvány idején = For me, Lake Balaton is the Riviera – Tourism-led gentrification in the Balaton Uplands focusing on the Covid-19 impacts. Tér és Társadalom, 36 (2). pp. 99-122. ISSN 0237-7683

Nemes, Gusztáv and Orbán, Éva and Tomay, Kyra (2022) Meghasadt valóságok – dilemmák a turizmus és a dzsentrifikáció szerepéről a vidék fejlődése kapcsán. SZOCIOLÓGIAI SZEMLE (1). pp. 88-113. ISSN 1216-2051

Nemes, Gusztáv and Tomay, Kyra and Sulyok, Márta Judit and Orbán, Éva (2022) Nekem a Balaton a Riviéra. TÉR ÉS TÁRSADALOM, 36 (2). pp. 99-122. ISSN 0237-7683

Benedek, Zsófia and Baráth, Lajos and Fertő, Imre and Merino‐Gaibor, Elvia and Molnár, Adrienn and Orbán, Éva and Nemes, Gusztáv (2021) Survival Strategies of Producers Involved in Short Food Supply Chains Following the Outbreak of COVID-19 Pandemic: A Hungarian Case Study. SOCIOLOGIA RURALIS : JOURNAL OF THE EUROPEAN SOCIETY FOR RURAL SOCIOLOGY. pp. 1-26. ISSN 0038-0199 (print); 1467-9523 (online)

Nemes, Gusztáv and Chiffoleau, Yuna and Zollet, Simona and Collison, Martin and Benedek, Zsófia and Orbán, Éva (2021) The impact of COVID-19 on alternative and local food systems and the potential for the sustainability transition: Insights from 13 countries. SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION, 28. pp. 591-599. ISSN 2352-5509

Benedek, Zsófia and Balogh, Pál Géza and Baráth, Lajos and Fertő, Imre and Lajos, Veronika and Orbán, Éva and Szabó, G. Gábor and Nemes, Gusztáv (2020) Kistermelői sikerek a COVID-19 járvány első hullámában: a személyesség szerepe az értékesítésben = Successful small-scale agricultural producers during the first wave of COVID-19 in Hungary: the role of private spaces in sales. STATISZTIKAI SZEMLE, 98 (12). pp. 1398-1415. ISSN 0039-0690

Nemes, Gusztáv and Csizmadiáné Czuppon, Viktória and Kujáni, Katalin Olga and Orbán, Éva and Szegediné Fritz, Ágnes and Lajos, Veronika (2019) The local food system in the ‘genius loci’ – the role of food, local products and short food chains in rural tourism. STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS, 121 (2). pp. 111-118. ISSN 1418-2106

Book Section

Nemes, Gusztáv and Tomay, Kyra and Sulyok, Márta Judit and Orbán, Éva (2022) Vidéki turizmus és dzsentrifikáció a pandémia idején. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 197-208. ISBN 9786155949111; 9786155949104

Nemes, Gusztáv and Benedek, Zsófia and Lajos, Veronika and Orbán, Éva and Balogh, Pál Géza (2020) Helyi élelmiszer a korona idején - látlelet a világjárvány helyi élelmiszerrendszerekre gyakorolt hatásáról. In: Koronavírus idején. Replika Alapítvány, Budapest, pp. 175-182. ISBN 9786156202000

Nemes, Gusztáv and Orbán, Éva (2020) Vidéki dzsentrifikáció és falusi turizmus a Káli-medencében - A Lo-Káli kutatás első eredményei. In: Természet, kultúra, emberek satöbbi. Pannon Egyetemi Kiadó, Veszprém, pp. 7-17. ISBN 978-963-396-157-5 (nyomtatott); 978-963-396-158-2 (online)

This list was generated on Wed Oct 9 18:50:28 2024 CEST.