REAL

Items where Author is "Pirozhinsky, Sergey"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 6.

Article

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4364-4368. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Identification of Quality of Complex Flavour Mixtures Used in Meat Industry. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4369-4373. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3734-3739. ISSN 0422-9576

Lukin, Aleksandr and Babina, Olga and Pirozhinsky, Sergey (2022) Effect of a compound bio-preservative on microbiological indicators and shelf life of fresh pork chops. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3937-3945. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) On adulteration of fruit and berry raw materials. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3740-3745. ISSN 0422-9576

Lukin, Aleksandr and Babina, Olga and Pirozhinsky, Sergey (2022) Összetett bio-tartósítószer hatása a friss sertéskaraj mikrobiológiai mutatóira és eltarthatóságára. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3928-3936. ISSN 0422-9576

This list was generated on Sat Mar 22 05:11:11 2025 CET.