Number of items: 5.
Article
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Korzenszky, Péter and Sembery, Péter
(2015)
Malmi melléktermék toxintartalmának vizsgálata.
GRADUS, 1 (1).
pp. 269-275.
ISSN 2064-8014
Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter
(2015)
A Triticum durum toxintartalmának csökkentése a malomipari folyamatban.
GRADUS, 2 (1).
pp. 185-190.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter
(2014)
Egy malomipari feldolgozási folyamat műszaki feltételeinek a vizsgálata élelmiszerbiztonsági szempontból = Investigation of the technical conditions in milling process
conserning food safety.
GRADUS, 1 (2).
pp. 44-50.
ISSN 2064-8014
Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter
(2014)
Hogyan lehet csökkenteni a kenyérgabona DON-toxin tartalmát a feldolgozási folyamatban? = How the level of DON-toxin can be reduced during the
manufacturing process?
GRADUS, 1 (2).
pp. 51-57.
ISSN 2064-8014
Monograph
Sembery, Péter and Géczi, Gábor and Korzenszky, Péter and Kovácsné Lukács, Mariann and Váczy, Gábor
(2007)
Élelmiszerek mirohullámú dielektromos jellemzőinek vizsgálata és alkalmazása a technológiai fejlesztésben és minőségbiztosításban = Research of microwave dielectric properties of foods, their use in technological development and in the quality assurance.
Project Report.
OTKA.
This list was generated on Sat Mar 29 08:51:45 2025 CET.