Items where Author is "Somogyi, Tamás"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 9. ArticleSomogyi, Tamás and Madácsi, Csenge and Lovas-Bíró, Barbara and Zsom, Tamás and Zsomné Muha, Viktória (2023) Investigation of soaking water produced by ultrasound-assisted chickpea soaking process. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 19 (S1). pp. 123-130. ISSN 1786-335X Berczi, Csaba and Mátyus, János and Markóth, Csilla and Somogyi, Tamás and Kerekes, György and Flaskó, Tibor (2022) Szokatlan, súlyos uroszepszist okozó candidafertőzés = Unusual, Serious Urinary Tract Infection caused by Candida. MAGYAR UROLÓGIA, 34 (1). pp. 41-44. ISSN 0864-8921 Nagy, László and Somogyi, Tamás (2017) AZ OROSZ GEOPOLITIKA ÉS A FEGYVERES ERŐK REFORMJA. HONVÉDSÉGI SZEMLE: A MAGYAR HONVÉDSÉG KÖZPONTI FOLYÓIRATA (2008-), 145 (3.). pp. 25-38. ISSN 2060-1506 Nagy, László and Somogyi, Tamás (2017) OROSZ GEOPOLITIKA ÉS A FEGYVERES ERŐK REFORMJA (2.). HONVÉDSÉGI SZEMLE: A MAGYAR HONVÉDSÉG KÖZPONTI FOLYÓIRATA (2008-), 145 (4.). pp. 39-51. ISSN 2060-1506 Somogyi, Tamás and Holló, Gabriella and Anton, István and Holló, István (2010) Különböző fajtájú növendék bikák hízékonyságának és vágóértékének összehasonlítása. 1. Közlemény: Hizlalási és vágási eredmények. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 97-108. ISSN 0230-1814 Holló, Gabriella and Somogyi, Tamás and Anton, István and Holló, István (2010) Különböző fajtájú növendék bikák hízékonyságának és vágóértékének összehasonlítása. 2. Közlemény : Csontozási eredmények. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 109-119. ISSN 0230-1814 Somogyi, Tamás and Holló, István and Anton, István and Holló, Gabriella (2010) Különböző fajtájú növendék bikák hízékonyságának és vágóértékének összehasonlítása. 4. Közlemény : A hús ásványelem-összetétele. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (5-6). pp. 409-422. ISSN 0230-1814 Holló, Gabriella and Somogyi, Tamás and Lóki, Katalin and Anton, István and Holló, István (2010) Különböző fajtájú növendékbikák hízékonyságának és vágóértékének összehasonlítása. 3. közlemény : Húsminőség: intramuszkuláris zsírtartalom - zsírsavösszetétel. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 121-138. ISSN 0230-1814 Drótos, László and Kőrös, Kata and Somogyi, Tamás (2008) Adattármustra. Publikációs adatbázisok. TUDOMÁNYOS ÉS MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÁS, 55 (3). pp. 127-145. ISSN 0041-3917 |