Items where Author is "Szűcs, Márton"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 8. ArticleTőzsér, János and Fazekas, Natasa and Demény, Márton and Szűcs, Márton (2024) Evaluation of Body Measurements of Limousin Young Bulls by Principal Component Analysis = Fiatal Limousin bikák testméreteinek értékelése főkomponens-elemzéssel. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 65 (1). pp. 25-35. ISSN 1416-647X Tőzsér, János and Vertséné, Zándoki Rita and Kosztolányiné, Szentléleki Andrea and Tarr, Bence and Szűcs, Márton (2023) Evaluation of body measurements of limousin heifers by backward regression analysis in Western Hungary. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 19 (1). pp. 102-117. ISSN 1786-8440 Tőzsér, János and Fazekas, Natasa and Szűcs, Márton (2022) Evaluation the body conformation of limousin candidate bulls in farm performance test = Limousin tenyészbika-jelöltek testalakulásának értékelése üzemi sajátteljesítmény-vizsgálatban. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 18 (1). pp. 64-80. ISSN 1786-8440 Tőzsér, János and Fazekas, Natasa and Szűcs, Márton (2021) Evaluation of the genomic scores of limousin candidate bulls by cluster analysis. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 17 (2). pp. 90-98. ISSN 1786-8440 Tőzsér, János and Szűcs, Márton (2021) Limousin tenyészbika-jelöltek központi sajátteljesítményvizsgálati eredményei. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 17 (1). pp. 61-75. ISSN 1786-8440 Tőzsér, János and Szűcs, Márton (2020) Regressziós elemzések a szelekciós célok pontosítására a központi sajátteljesítmény-vizsgálatban a limousin fajtában (rövid közlemény). Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 16 (2). pp. 189-199. ISSN 1786-8440 Szűcs, Márton and Tőzsér, János (2020) A limousin fajta eredményei 2018-ban. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 16 (1). pp. 61-69. ISSN 1786-8440 Szabó, Ferenc and Tempfli, Károly and Marton, István and Márton, Judit and Szűcs, Márton and Keller, Krisztián (2013) A húsmarhatartás környezetének és genetikai alapjainak bio-ökonomiai értékelése. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 62 (4). pp. 398-410. ISSN 0230-1614 |