REAL

Items where Author is "Szakos, Dávid"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 17.

Article

Kasza, Gyula and Izsó, Tekla and Kunszabó, Atilla and Szakos, Dávid and Lénárt, István and Békefi, Emese and Vongxay, Khamphouth and Popp, József and Oláh, Judit and Lakner, Zoltán and Widya Satya, Nugraha and Bognár, Lajos and Süth, Miklós (2024) Consumer knowledge, attitudes, and behaviour regarding food safety – A perspective from Laos. HELIYON, 10 (9). No.-e29725. ISSN 2405-8440

László, Veronika and Szakos, Dávid and Csizmadiáné Czuppon, Viktória and Kasza, Gyula (2024) Consumer trust in local food system – An empirical research in Hungary. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 53 (1). pp. 165-174. ISSN 0139-3006

Kasza, Gyula and Oláh, Judit and Popp, József and Lakner, Zoltán and Fekete, László and Pósa, Enikő and Widya Satya, Nugraha and Szakos, Dávid (2024) Food miles on the shelves: the share of local food products in the Hungarian retail sector. AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS, 12 (1). ISSN 2193-7532

Kasza, Gyula and Izsó, Tekla and Langsrud, Solveig and Vrbos, Domagoj and Veflen, Nina and Ueland, Øydis and Scholderer, Joachim and Münter, Lars and Csenki, Eszter and Szakos, Dávid and Ramsay, James and Süth, Miklós (2024) Institutional Food Safety Risk Communication – A Self-evaluation Tool and its Interpretation. TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 150. No.-104594. ISSN 0924-2244

Kasza, Gyula and Kunszabó, Atilla and Mikulás, Viktória and Dorkó, Annamária and Szakos, Dávid (2023) Fogyasztói élelmiszerhulladék-csökkentési programok Európában. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (2). pp. 4435-4450. ISSN 0422-9576

Kasza, Gyula and Izsó, Tekla and Szakos, Dávid and Widya Satya, Nugraha and Tamimi, Masagus Haidir and Süth, Miklós (2023) Insects as food - Changes in consumers’ acceptance of entomophagy in Hungary between 2016 and 2021. APPETITE, 188. ISSN 0195-6663

Kasza, Gyula and Barna, Sarolta and Mikulás, Viktória and Kunszabó, Atilla and Fekete, László and Szakos, Dávid (2023) Minőségorientáció az élelmiszervásárlói döntésekben a kiváló minőségű élelmiszer védjegyrendszert támogató fogyasztói kutatások alapján. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1). pp. 169-180. ISSN 1416-647X

Fekete, László and Szakos, Dávid and Kunszabó, Atilla and Kasza, Gyula (2023) Élelmiszerbiztonsági és minőségi garancia : a kiváló minőségű élelmiszer tanúsító védjegy fogyasztói megítélése. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (2). pp. 5-14. ISSN 1416-647X

Kunszabó, Atilla and Süth, Miklós and Szakos, Dávid and Kasza, Gyula (2023) Élelmiszerhulladékok elkülönített gyűjtése: az új rendszer felhasználói szempontú elemzése. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1). pp. 147-155. ISSN 1416-647X

Szakos, Dávid and Izsó, Tekla and Satya Nugraha, Widya and Süth, Miklós and Kasza, Gyula (2023) A rovarfogyasztás elfogadottsága és demográfiai összefüggései Magyarországon. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 1). pp. 156-167. ISSN 1416-647X

Kasza, Gyula and Veflen, Nina and Scholderer, Joachim and Münter, Lars and Fekete, László and Csenki, Eszter Zita and Dorkó, Annamária and Szakos, Dávid and Izsó, Tekla (2022) Conflicting Issues of Sustainable Consumption and Food Safety: Risky Consumer Behaviors in Reducing Food Waste and Plastic Packaging. FOODS, 11 (21). No.-3520. ISSN 2304-8158

Oláh, Judit and Kasza, Gyula and Szabó-Bódi, Barbara and Szakos, Dávid and Popp, József and Lakner, Zoltán (2022) Household Food Waste Research: The Current State of the Art and a Guided Tour for Further Development. FRONTIERS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE, 10. pp. 1-18. ISSN 2296-665X

Kunszabó, Atilla and Szakos, Dávid and Dorkó, Annamária and Farkas, Csilla and Kasza, Gyula (2022) Household food waste composting habits and behaviours in Hungary: A segmentation study. SUSTAINABLE CHEMISTRY AND PHARMACY, 30 (3). No. 100839. ISSN 2352-5541

Kasza, Gyula and Csenki, Eszter Zita and Szakos, Dávid and Izsó, Tekla (2022) The evolution of food safety risk communication: Models and trends in the past and the future. FOOD CONTROL, 138. No.-109025. ISSN 0956-7135

Kuti, Beatrix Adrienn and Horacsek, Márta and Szakos, Dávid and Kasza, Gyula (2021) Regulation of nutrition labeling of foods in the European Union and Hungary : A historical review from the beginning to the present day. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3281-3292. ISSN 0422-9576

Kuti, Beatrix Adrienn and Horacsek, Márta and Szakos, Dávid and Kasza, Gyula (2021) Élelmiszerek tápérték jelölésének szabályozása az Európai Unióban és Magyarországon : Történeti áttekintés a kezdetektől napjainkig. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (1). pp. 3269-3280. ISSN 0422-9576

Szakos, Dávid and Ózsvári, László and Kasza, Gyula (2019) Consumer demand analysis in the Hungarian functional food market focused on the main health problems. GRADUS, 7 (1). pp. 62-66. ISSN 2064-8014

This list was generated on Wed May 7 03:23:01 2025 CEST.