Items where Author is "Tóthné Taskovics, Zsuzsanna"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 10. ArticleTóthné Taskovics, Zsuzsanna and Váradi, Gy. and Palkovics, András and Kovács, András (2023) Hajtatott paprikafajták biomassza növekedésének összehasonlítása. GRADUS, 10 (1). ISSN 2064-8014 Váradi, Gy. and Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Magyar, Á. and Hüvely, Attila (2023) A fotoszintetikus aktivitás őszi csökkenése három paradicsom és egy paprika hibrid leveleiben. GRADUS, 10 (1). ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Váradi, Gy. and Hüvely, Attila and Kovács, András (2022) Különböző paprika fajtatípusok palántakori sóstressz vizsgálata = Investigation of Salt Stress of Seedlings of Different Pepper Varieties. GRADUS, 9 (1). ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Pető, Judit and Palkovics, András (2020) Changes in the Quality and Nutrient Content of Sweet Pepper and Tomato After Phosphite Foliar Fertilizer Treatment in Hydroculture in Different Growing Seasons. GRADUS, 7 (2). pp. 186-190. ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Hüvely, Attila and Pető, Judit (2020) Changes of Lettuce Zinc Content in Hydrocultural Cultivation. GRADUS, 7 (2). pp. 191-194. ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Palkovics, András and Japundzic-Palenkic, Bozica (2020) Effects of phosphite foliar fertilizers on the nutritional value of protected tomato. GRADUS, 7 (3). pp. 18-21. ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Hüvely, Attila and Palkovics, András (2019) Effect of phosphite foliar fertilization on the nutrient content of forced sweet pepper. GRADUS, 7 (1). pp. 44-47. ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Kovács, András and Pető, Judit and Palkovics, András (2019) Nutrient content of champignon mushrooms cultivated on 2 different substrates. GRADUS, 7 (1). pp. 72-74. ISSN 2064-8014 Tóth Horgosi, Péter and Ágoston, János and Tóthné Taskovics, Zsuzsanna (2018) Ipari paradicsomhibridek beltartalmi értékeinek vizsgálata = Examination of the quality of industrial tomato hybrid varieties. GRADUS, 5 (2). pp. 25-29. ISSN 2064-8014 Tóthné Taskovics, Zsuzsanna and Pető, Judit and Hüvely, Attila and Kovács, András (2014) Funkcionális élelmiszer előállításának lehetősége a zöldségtermesztésben = The possibility of the production of functional food in vegetable growing. GRADUS, 1 (2). pp. 37-43. ISSN 2064-8014 |