Items where Author is "Takács, Krisztina"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 7. Vörös, Tamás and Takács, Krisztina and Szabó, Attila and Krizsán, Attila (2023) A hőkezelés alkalmazási lehetőségei a kriminalisztikai üvegvizsgálatokban. BELÜGYI SZEMLE: A BELÜGYMINISZTÉRIUM SZAKMAI TUDOMÁNYOS FOLYÓIRATA (2010-), 71 (1). pp. 77-90. ISSN 2062-9494 Fusz, Katalin and Bencsik, Viktória and Deák, András and Takács, Krisztina and Pakai, Annamária and Oláh, András and Somlai, Eszter (2022) Serdülők alvásminősége az internethasználattal összefüggésben. IDEGGYÓGYÁSZATI SZEMLE / CLINICAL NEUROSCIENCE, 75 (9-10). pp. 317-324. ISSN 0019-1442 (nyomtatott); 2498-6208 (elektronikus) Szabó, Erika and Takács, Krisztina (2021) Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3634-3648. ISSN 0422-9576 Szabó, Erika and Takács, Krisztina (2021) Mikroalgák előnyös tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3619-3633. ISSN 0422-9576 Takács, Krisztina (2020) Analysis of Microbiological Methods Applicable to Water Testing in Our Country. HADMÉRNÖK, 15 (1). pp. 221-231. ISSN 1788-1919 Takács, Krisztina (2019) Protection of water based and water abstraction sites in Hungary based on studies in Győr = Vízbázisok és vízkivételi helyek védelmének megvalósulása Magyarországon győri vizsgálatok alapján. HADMÉRNÖK, 14 (1). pp. 192-203. ISSN 1788-1919 Rezessyné Szabó, Judit and Nguyen, Duc Quang and Bujna, Erika and Takács, Krisztina and Kovács, M. and Hoschke, Ágoston (2003) Thermomyces lanuginosus CBS 395.62/b strain as rich source of alpha-galactosidase enzyme. FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 41 (1). pp. 55-59. ISSN 1330-9862 |