Items where Author is "Vargáné Visi, Éva"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 4. ArticleSzokol, Balázs and Vargáné Visi, Éva (2022) Előzetes eredmények egyes szarvasmarha húsrészek zsírtartalmának és zsírsavösszetételének összefüggéséről = Preliminary Results About the Relationship Between Fat Content and Fatty Acid Composition of Some Meat Parts of Beef. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 26 (1). pp. 71-81. ISSN 1418-1789 Vargáné Visi, Éva and Jócsák, Ildikó and Lóki, Katalin and Végvári, György (2018) Analysis of melatonin and serotonin from cherries: a review. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 22 (1). pp. 52-60. ISSN 1418-1789 MonographCsapó, János and Csapóné dr. Kiss, Zsuzsanna and Gundel, János and Lengyel, Attila and Stefler, József and Szakály, Sándor and Vargáné Visi, Éva (2010) Élelmiszerek konjugált linolsav-tartalma, és annak mennyiségét befolyásoló tényezők = Conjugated linoleic acid content of foods and factors affecting its quantity. Project Report. OTKA. Csapó, János and Csapóné dr. Kiss, Zsuzsanna and Lóki, Katalin and Pohn, Gabriella and Vargáné Visi, Éva (2009) A fehérje triptofán enantiomereinek meghatározása = Determination of the tryptophan enantiomers of the protein. Project Report. OTKA. |