Items where Author is "Varga-Kántor, Andrea"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 6. ArticleVarga-Kántor, Andrea and Alexa, Loránd and Topa, Emőke and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2022) Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 4047-4057. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) Varga-Kántor, Andrea and Alexa, Loránd and Topa, Emőke and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2022) Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 4036-4046. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) Topa, Emőke and Alexa, Loránd and Varga-Kántor, Andrea and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2021) Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3672-3678. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) Topa, Emőke and Alexa, Loránd and Varga-Kántor, Andrea and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2021) Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3649-3656. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) Topa, Emőke and Alexa, Loránd and Varga-Kántor, Andrea and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2021) Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3657-3664. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) Topa, Emőke and Alexa, Loránd and Varga-Kántor, Andrea and Kovács, Béla and Czipa, Nikolett (2021) Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 67 (4). pp. 3665-3671. ISSN 2676-8704 (print); 0422-9576 (online) |