REAL

Items where Author is "Velisevich, Evgenii"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Húsiparban alkalmazott összetett fűszerkeverékek minősége. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4364-4368. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Rodionova, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2023) Identification of Quality of Complex Flavour Mixtures Used in Meat Industry. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (1). pp. 4369-4373. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3734-3739. ISSN 0422-9576

Naumova, Natalya and Lukin, Aleksandr and Velisevich, Evgenii and Minashina, Irina and Pirozhinsky, Sergey and Eremina, Yulia (2022) On adulteration of fruit and berry raw materials. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3740-3745. ISSN 0422-9576

This list was generated on Mon Feb 3 19:55:21 2025 CET.