REAL

Items where Author is "Zsédely, Eszter"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 20.

Article

Bana, Bernadett and Zsédely, Eszter (2025) Az elektronikus orr fejlődése és alkalmazása: II. Az elektronikus orr szerepe az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 66 (1). pp. 111-134. ISSN 1416-647X

Bana, Bernadett and Zsédely, Eszter (2024) Az elektronikus orr fejlődése és alkalmazása: I. Az elektronikus orr története és típusai. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 65 (2). pp. 18-28. ISSN 1416-647X

Bana, Bernadett and Trombitás, Martin and Alpár, Botond György and Zsédely, Eszter and Ásványi, Balázs and Hanczné Lakatos, Erika and Varga, László and Tóth, Tamás (2023) Folyékonyan fermentált abraktakarmányok etetésének hatása a tej mennyiségére és összetételére egy hazai tejelő tehenészetben. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 2). pp. 126-134. ISSN 1416-647X

Szabó-Sárvári, Loretta Csilla and Tempfli, Károly and Szalai, Klaudia and Zsédely, Eszter and Bali Papp, Ágnes (2023) Kísérleti tojótyúk állományok elhullási arányának és testtömegének alakulása kifutós és zárt mélyalmos tartásmódban. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1). pp. 102-111. ISSN 1416-647X

Szabó-Sárvári, Loretta Csilla and Tempfli, Károly and Szalai, Klaudia and Zsédely, Eszter and Lencsés-Varga, Erika and Herceg, Balázs and Almási, Anita and Hidas, András and Orbán, Attila and Bali Papp, Ágnes (2020) SORCS2 polimorfizmus genotipizálása különböző tyúk állományokban. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 61 (2). pp. 41-52. ISSN 1416-647X

Schmidt, János and Németh, Klaudia and Zsédely, Eszter (2016) A glicerin energiaértéke a tojótyúkok takarmányozásában. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 65 (2). pp. 49-58. ISSN 0230-1814

Németh, K. and Zsédely, Eszter and Dóka, Ottó and Schmidt, János (2014) Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies. Archiv für Geflügelkunde, 78. ISSN 0003-9098

Schmidt, János and Zsédely, Eszter (2013) A 10000 kg laktációs termelésű tehénállományok energia- és fehérjeellátása. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 62 (4). pp. 356-366. ISSN 0230-1614

Schmidt, János and Zsédely, Eszter (2013) Zöldlucerna silózása kombinált adalékanyagokkal. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 62 (1). pp. 70-83. ISSN 0230-1614

Tanai, Attila and Zsédely, Eszter and Perédi, J. and Tóth, Tamás and Schmidt, János (2011) Erhöhung des Gehaltes an konjugierter Linolsäure im Broilerfleisch durch Fütterung. Archiv für Geflügelkunde, 75 (2). pp. 91-97. ISSN 0003-9098

Virág, Györgyi and Tóth, Tamás and Zsédely, Eszter and Boros, Csilla and Schmidt, János (2011) A magyar nagyfehérxmagyar lapály és a szőke mangalica húsának kémhatása, színe és márványozottsága biotartási és takarmányozási körülmények között. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 60 (1). pp. 67-79. ISSN 0230-1814

Kovács, Péter and Zsédely, Eszter and Schmidt, János (2010) Glicerin felhasználása a monogasztrikus állatok takarmányozásában. 1. Glicerin a hízósertések takarmányozásában. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (5-6). pp. 441-455. ISSN 0230-1814

Schmidt, János and Zsédely, Eszter (2010) Glicerin felhasználása a monogasztrikus állatok takarmányozásában. 2. Glicerin a pecsenyecsirke hizlalásban. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (5-6). pp. 457-469. ISSN 0230-1814

Tanai, Attila and Perédi, József and Tóth, Tamás and Zsédely, Eszter and Schmidt, János (2010) Konjugált linolsav kiegészítés hatásai a brojlercsirke hizlalásban 2. Közlemény : A konjugált linolsav hatása brojlercsirkék termelésére, a táplálóanyagok emészthetőségére, valamint a hús kémiai összetételére. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 197-204. ISSN 0230-1814

Rigó, Eszter and Zsédely, Eszter and Tóth, Tamás and Schmidt, János (2010) Lucerna silózása biológiai tar tósítószerekkel. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 205-214. ISSN 0230-1814

Rigó, Eszter and Zsédely, Eszter and Tóth, Tamás and Schmidt, János (2010) Lucerna és fű silózása szénhidrát alapú biológiai tartósítószerrel. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (1). pp. 45-56. ISSN 0230-1814

Tanai, Attila and Perédi, József and Tóth, Tamás and Zsédely, Eszter and Schmidt, János (2010) A konjugált linolsav kiegészítés hatásai a brojlercsirke hizlalásban. 1. Közlemény : Konjugált linolsav és lenolaj együttes adagolásának hatása a brojlerhús lipidjeinek zsírsavösszetételére. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 59 (2-3). pp. 185-196. ISSN 0230-1814

Tóth, Tamás and Boros, Csilla and Zsédely, Eszter and Virág, Györgyi and Schmidt, János (2009) A magyar nagyfehér x magyar lapály és a szőke mangalica húsának táplálkozásbiológiai értéke biotartási és -takarmányozási körülmények között. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 58 (6). pp. 549-563. ISSN 0230-1814

Schmidt, János and Tóth, Tamás and Zsédely, Eszter (2008) A tojás N-3 zsírsav- és E-vitamin tartalmának növelése takarmányozással. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 57 (4). pp. 357-372. ISSN 0230-1814

Dublecz, Károly and Pál, László and Bartos, Ádám and Zsédely, Eszter and Wágner, László and Kovács, Gellért and Bányai, Adél and Tóth, Szabolcs (2006) A takarmányozás hatása a baromfitermékek minőségére. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 55 (supp). pp. 71-87. ISSN 0230-1814

This list was generated on Sat Nov 22 05:36:56 2025 CET.