REAL

Analitikai kémia élelmiszermérnököknek

Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Dóra (2020) Analitikai kémia élelmiszermérnököknek. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-034-6

[img]
Preview
Text
CsapoJanos_Analitikai kemia REAL.pdf

Download (18MB) | Preview

Abstract

Az Analitikai kémia élelmiszermérnököknek című könyv a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának élelmiszermérnök-hallgatói számára készült. Reményeink szerint e könyvet a leendő élelmiszermérnökökön kívül a környezetmérnök szak hallgatói is fogják használni, sőt talán a leendő új szakok hallgatóinak is segítségére lesz tanulmányaik során. A könyv megírásakor figyelemmel kellett lenni a karon kialakult hagyományokra, hogy a könyvben szereplő analitikai módszerek kapcsolódjanak az egyéb tárgyak keretében oktatott anyaghoz, ezért olyan könyvet szerettünk volna írni, amelyet a hallgatók több tárgy gyakorlati oktatása során is hasznosítani tudnak, sőt a leendő élelmiszeripari mérnökök is szívesen lapozgatni fognak.

Item Type: Book
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia > QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 25 Aug 2020 13:52
Last Modified: 25 Aug 2020 13:53
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/112469

Actions (login required)

Edit Item Edit Item