REAL

Élelmiszer-fehérjék minősítése

Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9

[img]
Preview
Text
Elelmiszerfeherjek minositese REAL.pdf

Download (7MB) | Preview

Abstract

Ajánljuk ezt a jegyzetet a gyakorlatban dolgozó vegyészeknek és fiziológusoknak, orvosoknak, takarmányos szakembereknek, akik szeretnének közelebbi információval rendelkezni a fehérje minősítéséről, de ajánljuk főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak is, akik bizonyára hasznos ismereteket szerezhetnek tanulmányaikhoz a jegyzet olvasása során.

Item Type: Book
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 26 Nov 2020 13:08
Last Modified: 26 Nov 2020 13:08
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/117471

Actions (login required)

Edit Item Edit Item