Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9
|
Text
Elelmiszerfeherjek minositese REAL.pdf Download (7MB) | Preview |
Abstract
Ajánljuk ezt a jegyzetet a gyakorlatban dolgozó vegyészeknek és fiziológusoknak, orvosoknak, takarmányos szakembereknek, akik szeretnének közelebbi információval rendelkezni a fehérje minősítéséről, de ajánljuk főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak is, akik bizonyára hasznos ismereteket szerezhetnek tanulmányaikhoz a jegyzet olvasása során.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia |
Depositing User: | Beáta Szabó |
Date Deposited: | 26 Nov 2020 13:08 |
Last Modified: | 26 Nov 2020 13:08 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/117471 |
Actions (login required)
Edit Item |