Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9
  | 
            
              
Text
 Elelmiszerfeherjek minositese REAL.pdf Download (7MB) | Preview  | 
          
Abstract
Ajánljuk ezt a jegyzetet a gyakorlatban dolgozó vegyészeknek és fiziológusoknak, orvosoknak, takarmányos szakembereknek, akik szeretnének közelebbi információval rendelkezni a fehérje minősítéséről, de ajánljuk főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak is, akik bizonyára hasznos ismereteket szerezhetnek tanulmányaikhoz a jegyzet olvasása során.
| Item Type: | Book | 
|---|---|
| Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia | 
| Depositing User: | Beáta Szabó | 
| Date Deposited: | 26 Nov 2020 13:08 | 
| Last Modified: | 26 Nov 2020 13:08 | 
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/117471 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Edit Item | 




