REAL

Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során

Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665

[img]
Preview
Text
Meat.7.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: freezing; RHEOLOGICAL PROPERTIES; functional properties; hőkezelés; Liquid whole egg; calorimetric properties; teljes tojáslé; tartósítási eljárások;
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 23 Feb 2023 15:09
Last Modified: 23 Feb 2023 15:09
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/159950

Actions (login required)

Edit Item Edit Item