REAL

Narancsbor : Fejezetek a gasztronómiai újdonságok témaköréből

Dankó, László, ed. (2018) Narancsbor : Fejezetek a gasztronómiai újdonságok témaköréből. Tokajbor-Bene Pincészet, Szőlőbirtok és Borkereskedelmi Kft., Bodrogkeresztúr. ISBN 9786150012520

[img]
Preview
Text
Narancsbor_kotet.pdf

Download (5MB) | Preview
Item Type: Book
Subjects: G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus
H Social Sciences / társadalomtudományok > H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 18 Feb 2019 08:46
Last Modified: 18 Feb 2019 08:46
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/91346

Actions (login required)

Edit Item Edit Item