Szép, Alexandru and Molnos, Éva and András, Csaba Dezső (2021) Élelmiszeripari műveletek és berendezések. Tervkészítési útmutató. Jegyzet . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-055-1
|
Text
SzepMolnosAndrasBookGrey+ColorPRINT-REAL.pdf Download (34MB) | Preview |
Abstract
A gyakorlatban alkalmazott technológiák tervezési szempontjainak megismertetése a mérnöki oktatás egyik alapvető fontosságú feladata. Noha a modern technológiai berendezések tervezése során több szempontot is figyelembe kell venni, jelent útmutató – műveletcentrikus megközelítése révén – iránytűként szolgál a hallgatók számára az élelmiszeriparban alkalmazott folyamattervezésben. A műszaki számítások útvesztőiben még járatlan diákok számos elméleti információ mellett konkrét esettanulmányok megoldásait is megismerve már céltudatosabban foghatnak neki egy hasonló tematikájú önálló munkához. Reméljük, hogy hallgatók generációi fogják használni az útmutatót a tervezési feladatok sikeres elkészítésében.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia |
Depositing User: | Beáta Szabó |
Date Deposited: | 28 Apr 2022 15:32 |
Last Modified: | 28 Apr 2022 15:32 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/141704 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |