REAL

Élelmiszeripari műveletek és berendezések. Tervkészítési útmutató

Szép, Alexandru and Molnos, Éva and András, Csaba Dezső (2021) Élelmiszeripari műveletek és berendezések. Tervkészítési útmutató. Jegyzet . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-055-1

[img]
Preview
Text
SzepMolnosAndrasBookGrey+ColorPRINT-REAL.pdf

Download (34MB) | Preview

Abstract

A gyakorlatban alkalmazott technológiák tervezési szempontjainak megismertetése a mérnöki oktatás egyik alapvető fontosságú feladata. Noha a modern technológiai berendezések tervezése során több szempontot is figyelembe kell venni, jelent útmutató – műveletcentrikus megközelítése révén – iránytűként szolgál a hallgatók számára az élelmiszeriparban alkalmazott folyamattervezésben. A műszaki számítások útvesztőiben még járatlan diákok számos elméleti információ mellett konkrét esettanulmányok megoldásait is megismerve már céltudatosabban foghatnak neki egy hasonló tematikájú önálló munkához. Reméljük, hogy hallgatók generációi fogják használni az útmutatót a tervezési feladatok sikeres elkészítésében.

Item Type: Book
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 28 Apr 2022 15:32
Last Modified: 28 Apr 2022 15:32
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/141704

Actions (login required)

Edit Item Edit Item