REAL

Mikrobiológiai stabilizálási lehetőségek stresszhelyzetet szenvedett alapanyagok esetében

Bene, Zsuzsanna (2022) Mikrobiológiai stabilizálási lehetőségek stresszhelyzetet szenvedett alapanyagok esetében. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-8. ISSN 2677-1756 (Unpublished)

[img]
Preview
Text
BZS_Mikrobiologiaistabilizalasilehetosegekstresszhelyzetetszenvedettalapanyagokeseteben_javKNJ5636.pdf

Download (425kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 17 Jan 2023 12:51
Last Modified: 17 Jan 2023 12:51
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/156683

Actions (login required)

Edit Item Edit Item