REAL

A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása a rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire

Pálfi, Zita and Szekeres, András and Szűcs, Erzsébet and Villangó, Szabolcs and Bálo, Borbála and Zsófi, Zsolt (2015) A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása a rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire. In: Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia, 2015 június 30., Budapest, MTA.

[img]
Preview
Text
Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf

Download (5MB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item (Lecture)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: PhD Zsolt Zsófi
Date Deposited: 20 Oct 2015 09:12
Last Modified: 20 Oct 2015 09:12
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/29870

Actions (login required)

Edit Item Edit Item