REAL

Addition of Aegilops U and M Chromosomes Affects Protein and Dietary Fiber Content of Wholemeal Wheat Flour

Rakszegi, Marianna and Molnár, István and Lovegrove, Alison and Darko, Eva and Farkas, András and Lang, Laszlo and Bedő, Zoltán and Doležel, Jaroslav and Molnár-Láng, Márta and Shewry, Peter (2017) Addition of Aegilops U and M Chromosomes Affects Protein and Dietary Fiber Content of Wholemeal Wheat Flour. FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, 8. pp. 1-18. ISSN 1664-462X

[img]
Preview
Text
Rakszegi-Molnar_FIPS_2017.pdf

Download (4MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: Q Science / természettudomány > Q1 Science (General) / természettudomány általában
Q Science / természettudomány > QK Botany / növénytan
S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: István Molnár
Date Deposited: 21 Sep 2017 08:01
Last Modified: 21 Sep 2017 08:01
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/63182

Actions (login required)

Edit Item Edit Item