REAL

A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére

Heincinger, Mónika and Abayné Hamar, Enikő and Zimborán, Ágnes and Balláné Erdélyi, Márta and Fazekas, Natasa and Kovács-Weber, Mária and Kustos, Károly and Nyíri, András and Szabó, Rubina Tünde and Gerber, Zsuzsanna and Gerber, Johann and Somodi, Brigitta (2016) A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 12 (2). pp. 91-102. ISSN 1786-8440

[img]
Preview
Text
AWETH201602091102_DOI.pdf

Download (735kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés
Depositing User: Dr Ferenc Pajor
Date Deposited: 03 May 2018 12:25
Last Modified: 10 May 2018 11:35
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/79518

Actions (login required)

Edit Item Edit Item