REAL

Items where Author is "Csapó, János"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Monograph | Book
Number of items: 26.

Article

Csapó, János and Végi, Szabina (2023) Seasonality Research in the Context of Smart Tourism – Evidence for an Empirical Research Gap. MODERN GEOGRÁFIA, 18 (3). pp. 105-112. ISSN 2062-1655

Csapó, János and M. Császár, Zsuzsa (2021) A Magyarországon tanuló külföldi egyetemi hallgatók turisztikai fogyasztási szokásainak elsődleges elemzése = The primary analysis of the tourism consumption habits of the international students studying in Hungary. TURIZMUS BULLETIN, 21 (2). pp. 15-23. ISSN 1416-9967

Törőcsik, Mária and Csapó, János (2021) A nemfogyasztás/nemvásárlás motivációi, értelmezése a turizmusban. VEZETÉSTUDOMÁNY, 52 (1). pp. 42-55. ISSN 0133-0179

Barcza, Attila and Csapó, János and Hinek, Mátyás and Marton, Gergely (2020) Sopron turisztikai szezonalitásának és a turizmusfejlesztés szükséges irányainak vizsgálata = The Analysis of Tourism Seasonality and the Necessary Directions of Tourism Development in Sopron. FÖLDRAJZI KÖZLEMÉNYEK, 144 (1). pp. 65-78. ISSN 0015-5411

Csapó, János and Némethy, Sándor and Albert, Csilla (2019) Food counterfeiting in general; counterfeiting of milk and dairy products. ECOCYCLES, 5 (1). pp. 26-41. ISSN 2416-2140

Csapó, János and Törőcsik, Mária (2019) Turizmus és biztonság: a magyar lakosság utazási szokásaihoz köthető, biztonsággal kapcsolatos attitűdök reprezentatív vizsgálata. TURIZMUS BULLETIN, 19 (3). pp. 13-20. ISSN 1416-9967

Csapó, János and Törzsök, András Imre and Galambos, István (2019) The major characteristics of the general development, of the tourism industry in Hungary between the two world wars – The challenges of reorganising and repositioning tourism. Hungarian Studies, 33 (2). pp. 385-405. ISSN 0236-6568

Csapó, János and Némethy, Sándor (2018) Functional, health protecting and health maintaining food products. ECOCYCLES, 4 (1). pp. 73-82. ISSN 2416-2140

Csapó, János (2018) Új módszer a fosszilis csontok korának meghatározására az aminosavak racemizációja alapján. A Kaposvári Rippl-Rónai Múzeum Közleményei (6). pp. 29-50. ISSN 2631-0376

Csapó, János and Wetzl, Viktor (2015) A sör és a sörút, mint turisztikai attrakció megjelenési lehetősége az idegenforgalomban Magyarországon - esélyek és lehetőségek. MODERN GEOGRÁFIA, 10 (4). pp. 1-14. ISSN 2062-1655

Csapó, János (2013) A turizmustervezés fenntartható aspektusainak vizsgálata Béda-Karapancsa területén. MODERN GEOGRÁFIA, 8 (4). pp. 1-8. ISSN 2062-1655

Csapó, János and Ginzer, Mónika and Trócsányi, András (2010) Sustainability and Tourism Development in Pécs with Special Emphasis on the 2010 European Capital of Culture Programme. MODERN GEOGRÁFIA, 5 (3). pp. 1-14. ISSN 2062-1655

Csapó, János and Albert, Csilla and Salamon, Szidónia and Darvas, Lóránt and Kovács, János and Salamon, Rozália and Albert, Beáta and Csapóné Kiss, Zsuzsanna (2008) Az aminosavak racemizációján alapuló korbecslés alkalmazása egy magyarországi és egy erdélyi mamutcsont és -agyar korának meghatározására. SOMOGYI MÚZEUMOK KÖZLEMÉNYEI (1973-2004), 18. pp. 139-146. ISSN 0139-4983

Monograph

Csapó, János and Csapóné dr. Kiss, Zsuzsanna and Gundel, János and Lengyel, Attila and Stefler, József and Szakály, Sándor and Vargáné Visi, Éva (2010) Élelmiszerek konjugált linolsav-tartalma, és annak mennyiségét befolyásoló tényezők = Conjugated linoleic acid content of foods and factors affecting its quantity. Project Report. OTKA.

Csapó, János and Csapóné dr. Kiss, Zsuzsanna and Lóki, Katalin and Pohn, Gabriella and Vargáné Visi, Éva (2009) A fehérje triptofán enantiomereinek meghatározása = Determination of the tryptophan enantiomers of the protein. Project Report. OTKA.

Aubert, Antal and Csapó, János and László, Mária and Szabó, Géza and Trócsányi, András (2007) A támogatási programok hatása a turizmus területi rendszerére és a területi fejlődésre = Effects of assistance programs on the spatial development of tourism. Project Report. OTKA.

Book

Csapó, János and Albert, Csilla (2021) A túlsúly, az elhízás és a táplálkozás kapcsolata = The Relationship between Overweight, Obesity, and Nutrition. Sapientia Könyvek - Természettudományok . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-051-3

Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Dóra (2020) Analitikai kémia élelmiszermérnököknek. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-034-6

Csapó, János and Kiss, Zsuzsanna (2018) Biokémia agrármérnököknek. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszertudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-010-0

Csapó, János and Kiss, Zsuzsanna (2018) Általános kémia agrármérnököknek = General chemistry for agricultural engineers. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-016-2

Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Funkcionális élelmiszerek = Functional Foods. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-001-8

Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Élelmiszer-hamisítás és kimutatása = Food Adulteration. Spaientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-1970-98-1

Fenyvessy, József and Csanádi, József and Csapó, János and Csapó-Kiss, Zsuzsanna (2014) Tejipari technológia : Tej és tejtermékek a táplálkozásban. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-1970-80-6

Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9

Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna (2004) Élelmiszerkémia. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 973-7953-24-x

Csapó, János (2004) Biokémia. A Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem Jegyzetei (17). Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 973-7953-23-1

This list was generated on Thu Mar 28 16:24:26 2024 CET.