REAL

Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során

Barczi, Attila and Szalai, Dániel Ákos and Nagy, Valéria (2018) Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során. In: Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia. Szent István University, Szarvas, pp. 262-267. ISBN 9789632697987

[img]
Preview
Text
262_IINemzetkVidekfejlesztesiTudKonf_pp262_267.pdf

Download (386kB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában > S590 Soill / Talajtan
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 02 Apr 2020 12:28
Last Modified: 02 Apr 2020 12:28
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/107735

Actions (login required)

Edit Item Edit Item