Barczi, Attila and Szalai, Dániel Ákos and Nagy, Valéria (2018) Konzervipari hulladék mezőgazdasági célú hasznosítása - avagy hozzáadott érték teremtése az élelmiszer előállítás során. In: Magasabb (helyi) hozzáadott érték, mint a vidék kitörési lehetősége – II. Nemzetközi Vidékfejlesztési Tudományos Konferencia. Szent István University, Szarvas, pp. 262-267. ISBN 9789632697987
|
Text
262_IINemzetkVidekfejlesztesiTudKonf_pp262_267.pdf Download (386kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában > S590 Soill / Talajtan T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 02 Apr 2020 12:28 |
Last Modified: | 02 Apr 2020 12:28 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/107735 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |