REAL

A narancsborok nyújtotta lehetőségek a szlovén, a horvát és az olasz gasztronómiai turizmusban

Bene, Zsuzsanna and Piskóti, István (2019) A narancsborok nyújtotta lehetőségek a szlovén, a horvát és az olasz gasztronómiai turizmusban. TURIZMUS BULLETIN, 19 (4). pp. 23-31. ISSN 1416-9967

[img]
Preview
Text
889-Cikkszovege-4368-1-10-20220119.pdf

Download (842kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 07 Dec 2022 07:48
Last Modified: 07 Dec 2022 07:48
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/154362

Actions (login required)

Edit Item Edit Item