Bene, Zsuzsanna and Piskóti, István (2019) A narancsborok nyújtotta lehetőségek a szlovén, a horvát és az olasz gasztronómiai turizmusban. TURIZMUS BULLETIN, 19 (4). pp. 23-31. ISSN 1416-9967
|
Text
889-Cikkszovege-4368-1-10-20220119.pdf Download (842kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.14267/TURBULL.2019v19n4.3
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > G Geography (General) / Földrajz általában > G154.9-155.8 Tourism / turizmus |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 07 Dec 2022 07:48 |
| Last Modified: | 07 Dec 2022 07:48 |
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/154362 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




