Bene, Zsuzsanna (2022) Mikrobiológiai stabilizálási lehetőségek stresszhelyzetet szenvedett alapanyagok esetében. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-8. ISSN 2677-1756 (Unpublished)
|
Text
BZS_Mikrobiologiaistabilizalasilehetosegekstresszhelyzetetszenvedettalapanyagokeseteben_javKNJ5636.pdf Download (425kB) | Preview |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HD Industries. Land use. Labor / ipar, földhasználat, munkaügy > HD1 Industries / ipar > HD13 Processing industry / feldolgozóipar |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 17 Jan 2023 12:51 |
| Last Modified: | 17 Jan 2023 12:51 |
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/156683 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




