REAL

A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül

Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished)

[img]
Preview
Text
BZS_AbortrendekgasztronomiaimegjeleneseaPiquettepeldajankeresztul_javKNJ5635.pdf

Download (384kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HF Commerce / kereskedelem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 17 Jan 2023 12:55
Last Modified: 17 Jan 2023 12:55
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/156684

Actions (login required)

Edit Item Edit Item