Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished)
|
Text
BZS_AbortrendekgasztronomiaimegjeleneseaPiquettepeldajankeresztul_javKNJ5635.pdf Download (384kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HF Commerce / kereskedelem |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 17 Jan 2023 12:55 |
Last Modified: | 17 Jan 2023 12:55 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/156684 |
Actions (login required)
Edit Item |