REAL

Marhahús sertéshússal történő hamisításának kimutatása spektroszkópiás módszerekkel (1. rész)

Józsa, Kata and Vitális, Flóra and Kovács, Zoltán and Zsarnóczay, Gabriella (2022) Marhahús sertéshússal történő hamisításának kimutatása spektroszkópiás módszerekkel (1. rész). A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 16-21. ISSN 1215-0665

[img]
Preview
Text
Meat.2.pdf

Download (773kB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Detection; food adulteration; food fraud; NEAR-INFRARED-SPECTROSCOPY; élelmiszercsalás; marhahús-hamisítás sertéshússal; húsminőség ellenőrzése; húsok eredetének vizsgálata; NIR-spektroszkópia;
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 23 Feb 2023 14:44
Last Modified: 23 Feb 2023 15:10
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/159940

Actions (login required)

Edit Item Edit Item