Józsa, Kata and Vitális, Flóra and Kovács, Zoltán and Zsarnóczay, Gabriella (2022) Marhahús sertéshússal történő hamisításának kimutatása spektroszkópiás módszerekkel (1. rész). A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 16-21. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.2.pdf Download (773kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3411
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Detection; food adulteration; food fraud; NEAR-INFRARED-SPECTROSCOPY; élelmiszercsalás; marhahús-hamisítás sertéshússal; húsminőség ellenőrzése; húsok eredetének vizsgálata; NIR-spektroszkópia; |
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 14:44 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 15:10 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159940 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |