Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2022) HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 34-40. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.5.pdf Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3416
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | microbiology; Mikrobiológia; high hydrostatic pressure; Mangalica; color measurement; Storage experiments; bacon; nagy hidrosztatikai nyomás; színmérés; szalonna; tárolási kísérlet; |
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 15:08 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 15:08 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159948 |
Actions (login required)
Edit Item |