REAL

HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire

Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2022) HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 34-40. ISSN 1215-0665

[img]
Preview
Text
Meat.5.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: microbiology; Mikrobiológia; high hydrostatic pressure; Mangalica; color measurement; Storage experiments; bacon; nagy hidrosztatikai nyomás; színmérés; szalonna; tárolási kísérlet;
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 23 Feb 2023 15:08
Last Modified: 23 Feb 2023 15:08
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/159948

Actions (login required)

Edit Item Edit Item