Csurka, Tamás and Hidas, Karina Ilona and Pásztorné Huszár, Klára (2022) Nagy biológiai értékű állati eredetű melléktermékkel (vérrel) történő dúsítás hatása fagylaltok és jégkrémek állományára = Effect of Enrichment with High Biological Value Animal By-Products (Blood) on Texture of Ice Cream. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 41-44. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.6.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (753kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3413
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 15:09 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 15:09 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159949 |
Actions (login required)
Edit Item |