Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665
|
Text
Meat.7.pdf Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.56616/meat.3354
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | freezing; RHEOLOGICAL PROPERTIES; functional properties; hőkezelés; Liquid whole egg; calorimetric properties; teljes tojáslé; tartósítási eljárások; |
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 23 Feb 2023 15:09 |
Last Modified: | 23 Feb 2023 15:09 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/159950 |
Actions (login required)
Edit Item |