REAL

Traditions and renewals : Commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME

Salgó, András (2022) Traditions and renewals : Commemoration in the 100th anniversary the foundation of Department of Food Chemistry at BME. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4113-4118. ISSN 0422-9576

[img]
Preview
Text
WesslingEVIK36-Salgo-fokuszban-eng.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution.

Download (586kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Correspondence Address: Salgó, A.; Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemHungary; email: salgo.andras@vbk.bme.hu
Uncontrolled Keywords: food industrial developments, cereal industry, cereal chemistry, Elek ‘Sigmond, Géza Binder Kotrba, Sándor Zoltán, János Holló, Lajos Fodor, Béla Sevella, László Telegdy Kováts, Radomír Lásztity, András Salgó, Beáta Vértessy
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 28 May 2024 13:07
Last Modified: 28 May 2024 13:07
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/195934

Actions (login required)

Edit Item Edit Item