Nagy, Barbara (2017) Hogyan befolyásolja a kultúra az egészséget? II. rész: Táplálkozás, kultúra és egészség = How does culture affect health and well-being? Part II: Nutrition, culture and health. EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS, 58 (2). pp. 42-46. ISSN 24986666
|
Text
10595-Cikk szövege-46998-1-10-20230330.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution. Download (183kB) | Preview |
Official URL: http://doi.org/10.24365/ef.v58i2.159
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | egészség, kultúra, táplálkozás, redukcionizmus | health, culture, nutrition, reductionism |
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás > HM6 Sociology of culture / kultúra szociológiája R Medicine / orvostudomány > RA Public aspects of medicine / orvostudomány társadalmi szerepe > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine / közegészségügy, higiénia, betegség-megelőzés R Medicine / orvostudomány > RM Therapeutics. Pharmacology / terápia, gyógyszertan > RM215-RM216 Nutrition, Dietetics / Táplálkozás, dietetika |
Depositing User: | Melinda Danyi |
Date Deposited: | 16 Jul 2024 08:01 |
Last Modified: | 16 Jul 2024 08:01 |
URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/200251 |
Actions (login required)
Edit Item |