REAL

Állati eredetű termékek fogyasztásának alakulása a kezdetektől napjainkig

Bartos, Krisztina (2023) Állati eredetű termékek fogyasztásának alakulása a kezdetektől napjainkig. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 13 (26). pp. 109-123. ISSN 2062-2597

[img]
Preview
Text
cikkek_8-2_bartos_kaleidoscope_2023_26.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (487kB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: hús, élelmiszer, fenntarthatóság, történelem, gazdaság, népesség
Subjects: D History General and Old World / történelem > D0 History (General) / történelem általában
R Medicine / orvostudomány > RZ Other systems of medicine / orvostudomány egyéb területei
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 07 Sep 2025 11:01
Last Modified: 07 Sep 2025 11:01
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/223697

Actions (login required)

Edit Item Edit Item