Bartos, Krisztina (2023) Állati eredetű termékek fogyasztásának alakulása a kezdetektől napjainkig. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 13 (26). pp. 109-123. ISSN 2062-2597
|
Text
cikkek_8-2_bartos_kaleidoscope_2023_26.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (487kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.17107/KH.2023.26.6
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | hús, élelmiszer, fenntarthatóság, történelem, gazdaság, népesség |
| Subjects: | D History General and Old World / történelem > D0 History (General) / történelem általában R Medicine / orvostudomány > RZ Other systems of medicine / orvostudomány egyéb területei T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TX Home economics / háztartástan > TX642-TX840 Food sciences / élelmiszertudomány |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 07 Sep 2025 11:01 |
| Last Modified: | 07 Sep 2025 11:01 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/223697 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




