Piskóti, István and Nagy, Szabolcs (2007) Innováció a funkcionális élelmiszerek területén. In: VI. Nemzetközi Konferencia a közgazdász képzés megkezdésének 20. évfordulója alkalmából. Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Miskolc, pp. 229-236. ISBN 978-963-661-788-2
|
Text
Nagy_Szabolcs_es_Piskoti_Istvan_Innovacio_a_FE_teruleten_2007_u.pdf Download (391kB) | Preview |
| Item Type: | Book Section |
|---|---|
| Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HB Economic Theory / közgazdaságtudomány H Social Sciences / társadalomtudományok > HF Commerce / kereskedelem |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 15 Jun 2015 10:01 |
| Last Modified: | 31 Mar 2023 09:34 |
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/24688 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




