Piskóti, István and Nagy, Szabolcs (2007) Innováció a funkcionális élelmiszerek területén. In: VI. Nemzetközi Konferencia a közgazdász képzés megkezdésének 20. évfordulója alkalmából. Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Miskolc, pp. 229-236. ISBN 978-963-661-788-2
|
Text
Nagy_Szabolcs_es_Piskoti_Istvan_Innovacio_a_FE_teruleten_2007_u.pdf Download (391kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HB Economic Theory / közgazdaságtudomány H Social Sciences / társadalomtudományok > HF Commerce / kereskedelem |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 15 Jun 2015 10:01 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 09:34 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/24688 |
Actions (login required)
Edit Item |