Papp, Nóra and Beszédes, Sándor and Pongrácz, Éva and Myllykoski, Liisa and Gábor, Miklósné and Gyimes, Ernő and Hodúr, Cecilia and Keiski, Riitta L. (2013) Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 6 (10). pp. 2666-2674. ISSN 1935-5130
| ![[img]](http://real.mtak.hu/style/images/fileicons/text.png) | Text MWassextr.pdf Restricted to Registered users only Download (430kB) | Request a copy | 
| Item Type: | Article | 
|---|---|
| Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia | 
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD | 
| Depositing User: | MTMT SWORD | 
| Date Deposited: | 24 Sep 2015 10:09 | 
| Last Modified: | 24 Sep 2015 10:18 | 
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/27671 | 
Actions (login required)
|  | Edit Item | 



