REAL

Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc

Papp, Nóra and Beszédes, Sándor and Pongrácz, Éva and Myllykoski, Liisa and Gábor, Miklósné and Gyimes, Ernő and Hodúr, Cecilia and Keiski, Riitta L. (2013) Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 6 (10). pp. 2666-2674. ISSN 1935-5130

[img] Text
MWassextr.pdf
Restricted to Registered users only

Download (430kB) | Request a copy
Item Type: Article
Subjects: T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 24 Sep 2015 10:09
Last Modified: 24 Sep 2015 10:18
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/27671

Actions (login required)

Edit Item Edit Item