Papp, Nóra and Beszédes, Sándor and Pongrácz, Éva and Myllykoski, Liisa and Gábor, Miklósné and Gyimes, Ernő and Hodúr, Cecilia and Keiski, Riitta L. (2013) Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 6 (10). pp. 2666-2674. ISSN 1935-5130
Text
MWassextr.pdf Restricted to Registered users only Download (430kB) | Request a copy |
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 24 Sep 2015 10:09 |
Last Modified: | 24 Sep 2015 10:18 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/27671 |
Actions (login required)
Edit Item |