Rakszegi, Marianna and Molnár, István and Lovegrove, Alison and Darko, Eva and Farkas, András and Lang, Laszlo and Bedő, Zoltán and Doležel, Jaroslav and Molnár-Láng, Márta and Shewry, Peter (2017) Addition of Aegilops U and M Chromosomes Affects Protein and Dietary Fiber Content of Wholemeal Wheat Flour. FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, 8. pp. 1-18. ISSN 1664-462X
|
Text
Rakszegi-Molnar_FIPS_2017.pdf Download (4MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.3389/FPLS.2017.01529
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > Q1 Science (General) / természettudomány általában Q Science / természettudomány > QK Botany / növénytan S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | István Molnár |
Date Deposited: | 21 Sep 2017 08:01 |
Last Modified: | 21 Sep 2017 08:01 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/63182 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |