Heincinger, Mónika and Abayné Hamar, Enikő and Zimborán, Ágnes and Balláné Erdélyi, Márta and Fazekas, Natasa and Kovács-Weber, Mária and Kustos, Károly and Nyíri, András and Szabó, Rubina Tünde and Gerber, Zsuzsanna and Gerber, Johann and Somodi, Brigitta (2016) A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 12 (2). pp. 91-102. ISSN 1786-8440
|
Text
AWETH201602091102_DOI.pdf Download (735kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.091
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés |
Depositing User: | Dr Ferenc Pajor |
Date Deposited: | 03 May 2018 12:25 |
Last Modified: | 10 May 2018 11:35 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/79518 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |