Items where Author is "Bánáti, Diána"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 9. ArticleRurik, Imre and Péter, Szabolcs and Bánáti, Diána (2024) A táplálkozástudomány aktuális kihívásai. ORVOSI HETILAP, 165 (13). pp. 483-488. ISSN 0030-6002 Bánáti, Diána and Tóth, Orsolya (2023) Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története. Az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : I. rész: Őskor és ókor. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (3). pp. 4469-4476. ISSN 0422-9576 Bánáti, Diána (2022) Flexitarianism – the sustainable food consumption? ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 4075-4091. ISSN 0422-9576 Bánáti, Diána (2022) Flexitariánus étrend – a fenntartható táplálkozás? ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 4058-4074. ISSN 0422-9576 Bánáti, Diána and Gyimes, Ernő (2022) Terminology of plant-based meat alternatives : A survey among Hungarian food science, food technology and nutrition experts. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4272-4280. ISSN 0422-9576 Raposa, Bence and E., Antal and Macharia, John Macharia and Pintér, Márton and Rozmann, Nóra and Pusztai, Dorina Erzsébet and Sugár, Miklós and Bánáti, Diána (2022) The issue of acidity and alkalinity in our diet - facts, popular beliefs and the reality. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51. pp. 326-340. ISSN 0139-3006 (print); 1588-2535 (online) Bánáti, Diána and Gyimes, Ernő (2022) A növényi alapú hús helyettesítő élelmiszerek szakmailag elfogadható megnevezése : Felmérés magyar élelmiszer-tudományi, -technológiai és táplálkozástudományi szakemberek körében. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (4). pp. 4263-4271. ISSN 0422-9576 Szűcs, Viktória and Bánáti, Diána (2013) Trendek az élelmiszer-ipari adalékanyagok felhasználásában | Trends in the utilization of food additives. Orvosi Hetilap, 154 (46). pp. 1813-1819. ISSN 0030-6002 Szűcs, Viktória and Szabó, Erzsébet and Bánáti, Diána (2012) Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője = The Past, Present and Future of Food Consumption Databases. ORVOSI HETILAP, 153 (43). pp. 1692-1700. ISSN 0030-6002 (nyomtatott); 1788-6120 (elektronikus) |