Items where Author is "Bene, Zsuzsanna"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 14. ArticleTernell, Anna and Lagerquist, Bosse and Nilsson, Anders M. and Klie, Mauricio Sagastuy and Berg, Martin and Pedersen, Martin Andre Bae and Némethy, Sándor and Horváth, Ágnes and Bene, Zsuzsanna and Oláh, Csaba and Bánné Gál, Boglárka and Molnár, Gábor and Remenyik, Bulcsú (2023) Possibilities and challenges for landscape observatories. ECOCYCLES, 9 (1). pp. 61-82. ISSN 2416-2140 Bene, Zsuzsanna (2023) A palackozást követően történő mikrobiológiai vizsgálatok jelentősége. SZŐLŐ-LEVÉL, 13 (1). pp. 56-60. ISSN 2677-1756 Bene, Zsuzsanna and Reisner, Tamás (2023) A polifenol tartalom csökkentési lehetőségei. SZŐLŐ-LEVÉL, 13 (1). pp. 50-55. ISSN 2677-1756 Bene, Zsuzsanna and Oláhné Horváth, Borbála and Kneip, Antal and Balling, Péter (2022) Examination of skin-fermented natural wines. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 3973-3981. ISSN 0422-9576 Bene, Zsuzsanna and Oláhné Horváth, Borbála and Kneip, Antal and Balling, Péter (2022) Héjon erjesztett natúrborok vizsgálata. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (3). pp. 3964-3972. ISSN 0422-9576 Remenyik, Bulcsú and Bene, Zsuzsanna and Horváth, Ágnes and Balogh, Andrej and Vetró, Richárd (2022) Megarendezvények szerepe a fenntartható turizmusban. GAZDASÁG ÉS TÁRSADALOM, 15 (1). pp. 61-79. ISSN 0865-7823 Bene, Zsuzsanna (2022) Mikrobiológiai stabilizálási lehetőségek stresszhelyzetet szenvedett alapanyagok esetében. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-8. ISSN 2677-1756 (Unpublished) Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished) Bene, Zsuzsanna (2020) Héjonerjesztett Furmint borok polifenol összetétele. SZŐLŐ-LEVÉL, 10 (2). pp. 63-76. Bene, Zsuzsanna (2020) Polifenol tartalom szabályozás ízharmonizációs borkezelési anyagokkal tokaji boroknál. SZŐLŐ-LEVÉL, 10 (3). pp. 77-91. ISSN 2677-1756 Bene, Zsuzsanna and Piskóti, István (2019) A narancsborok nyújtotta lehetőségek a szlovén, a horvát és az olasz gasztronómiai turizmusban. TURIZMUS BULLETIN, 19 (4). pp. 23-31. ISSN 1416-9967 Book SectionBene, Zsuzsanna (2024) A gasztronómiához kötődő kulturális világörökségi cím térségfejlesztő hatása. In: Sárospataki turizmusfejlesztési tanulmányok 2024. Zemplén Régió Fejlesztése Sorozat (7). Tokaj-Hegyalja Egyetem Lorántffy Intézet, Sárospatak, pp. 73-85. Conference or Workshop ItemBene, Zsuzsanna (2022) Fermentations products, degradation parameters, (poly)phenols and potassium content in Tokaji Aszú winemaking. In: Fifth Wine Active Compounds, 2022.06.29-2022.07.01, Dijon. BookBene, Zsuzsanna and Dankó, László and Erdős, Tamás and Kelecseny, Mónika and Körmöndi, Zoltán and Livják, Emília and Sipos, István and Szabó, Zsuzsa and Tóth, Zsófia (2022) Sárospataki turizmusfejlesztési tanulmányok 2022. Zemplén Régió Fejlesztése . Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület, Sárospatak. |